top of page

Vrachtwagenrit richting voetbalclub Feyenoord

Meneer woont in de 7 Schakels. Meneer heeft aangegeven dat hij graag een keer met een vrachtwagen mee wil rijden en hij zou het geweldig vinden om naar Rotterdam te rijden naar zijn favoriete voetbalclub Feyenoord.


De organisatie van de jaarlijkse Truckersdag (die dit jaar niet doorgaat) stelde voor om contact op te nemen met Leon Helmer, een van de chauffeurs die altijd zijn medewerking aan deze dag verleent en ook wel open zou staan voor deze wens.


We hebben contact gezocht en troffen een enthousiaste Leon die tijd vrij wilde maken voor deze wens. Alles was mogelijk. In eerste instantie was het ook het plan dat er bij Feyenoord een tour gedaan zou worden maar omdat het in- en uitstappen voor meneer moeilijk was,

is hiervan afgezien.


Donderdag 31 maart was DE DAG. Om 9.00u kwam er een opgepoetste vrachtwagen het terrein bij de 7 Schakels opgedraaid. Met vereende krachten werd meneer de vrachtwagen ingetild. Het grote genieten kon beginnen. Jolanda ging als begeleidster mee.Donderdag 31 maart was DE DAG. Om 9.00u kwam er een opgepoetste vrachtwagen het terrein bij de 7 Schakels opgedraaid. Met vereende krachten werd meneer de vrachtwagen ingetild. Het grote genieten kon beginnen. Jolanda ging als begeleidster mee.


Om 12 uur kwam het gezelschap weer enthousiast terug.

De dag is afgesloten met een heerlijke lunch waarbij Leon nog een “Feyenoord” verrassing had voor meneer. Maar thuis uitpakken.


Onze dank aan LEON HELMER van L.H. Logistics uit Breda en JOLANDA ASSMANN voor hun belangeloze medewerking.


Comentarios


Stichting Wensdroom Moerdijk

Generaal Allenweg 5 
4761 PW Zevenbergen

Tel. 0651586697

bottom of page