top of page

Een

onvergetelijke dag

Wilt u iemand een onvergetelijke dag bezorgen, dan kunt u een wens insturen. Op deze pagina kunt u het wensen stappenplan vinden. Mocht u na het lezen van dit stappenplan nog vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

wens indienen stichting wensdroom moerdijk

Wensen

stappenplan

Stap 1: Wie kan zich aanmelden?

Iedereen die iemand kent met een ernstige chronische ziekte en/of lichamelijk/geestelijk beperking en die deze persoon een onvergetelijk moment wilt bezorgen.

Bijvoorbeeld de betrokkene zelf, ouders of kinderen van de betrokkene,  maar ook familieleden, vrienden, verzorgenden en/of buren!

Stap 2: Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt contact opnemen door:

  • Aanmeldingsformulier Droomwens invullen  

  • Deze vind je onder het kopje Stappenplan – Aanvragen Droomwens

Stap 3: Wat gebeurt er na de aanmelding?

Wanneer de aanmelding is binnengekomen, beoordeelt het bestuur van Stichting Wensdroom Moerdijk of de aangemelde persoon in aanmerking komt voor het vervullen van de wens. Natuurlijk kijken we ook naar de voorwaarden en beperkingen waar eventueel rekening mee gehouden moet worden.

Stap 4: Vervulling van de  wens

Als de wens is goedgekeurd door Stichting Wensdroom Moerdijk krijgt de aanmelder bezoek van enkele bestuursleden om de wens te bespreken en om nader te overleggen. Nadat de wens duidelijk is, gaan we de wens op een creatieve, vertrouwelijke en natuurlijk op een zorgvuldige manier vervullen!

Stap 5: Afronding

Nadat we de wens hebben vervuld, evalueert het bestuur van Stichting Wensdroom samen met de betrokkenen deze onvergetelijke dag!

Privacy

Stichting Wensdroom Moerdijk vervult de wensen op een betrokken en ethische wijze.
Wij houden daarbij veel rekening met de privacy van de betrokkenen.

Dit houdt in dat:

  • Alle medische informatie vertrouwelijk is

  • Er worden geen verslagen en/of foto’s gepubliceerd zonder uitdrukkelijke toestemming
    van de betrokkenen.

bottom of page