top of page

Vakantie Beekse Bergen woongroep SOVAK Zevenbergen

De cliënten van de woongroep van SOVAK in Zevenbergen hebben van 9 september t/m 13 september jl. een geweldige vakantie beleefd. Dankzij Jacqueline en Anton die de Stichting Wensdroom aan hebben geschreven om de vakantiewens in vervulling te laten gaan, gingen zij op safari in Vakantiepark Beekse Bergen. Zebra's, leeuwen, struisvogels en neushoorns: allerlei wilde dieren liepen tussen de vakantiehuisjes door. Een onvergetelijke vakantie voor de bewoners die onwijs genoten hebben.

Een vakantie samen met alle bewoners en begeleiders van Lindonk 89. Dat stond al een tijd lang bovenaan het wensenlijstje van de woongroep van SOVAK in Zevenbergen… Maar hoe ? Oud collega Jacqueline en Anton Rijnart staken de koppen bij elkaar en zo werd het idee geboren om Stichting wensdroom aan te schrijven en te vragen naar de mogelijkheden.

In mei kregen de bewoners van Lindonk 89 het goede nieuws te horen van Stichting Wensdroom. Een midweek vakantie met z’n allen in vakantieresort de Beekse Bergen. In een speciale vakantiemap werden ieders vragen en ideeën voor de vakantie gebundeld en besproken tijdens bewonersvergaderingen. Met de dag groeide de voorpret maar ook de vakantiemap werd dikker en dikker en vormde zo een mooi vakantieplan.

En dan eindelijk is het zover!

Heerlijk weg van alle dagelijkse bezigheden. We gaan op SAFARI!

We komen na een uurtje aan op een prachtig nieuw park, alles in Afrikaanse sferen.

De zebra’s, leeuwen, struisvogels en neushoorns lopen tussen de huisjes door (Wel veilig hoor). Na de eerste verkenning plannen we de activiteiten voor de komende dagen en sluiten we de dag af met een potje bowlen en een gezamenlijk diner.

De dagen erna worden gevuld met diverse bezoekjes aan het safaripark, puzzelen, cupcakes bakken, zwemmen, samen koken en tekenen.

We willen stichting Wensdroom bedanken voor het mogelijk maken van deze onvergetelijke vakantie.

In het bijzonder dank aan Jacquelien en Anton Rijnart (Rijvereniging en Ponyclub prinses Irene) voor hun samenwerking om deze wens in vervulling te laten gaan! En natuurlijk de bewoners van Lindonk 89, die er met elkaar een prachtige week van hebben gemaakt.

Stichting Wensdroom Moerdijk

Generaal Allenweg 5 
4761 PW Zevenbergen

Tel. 0651586697

bottom of page