top of page

Spelletjes voor Huis van de Wijk in Klundert

Facebook bericht van pagina Huis van de Wijk in Klundert

Vandaag tijdens het koffiemoment, kregen we bezoek van Stichting Wensdroom Moerdijk. Omdat de spelletjes verouderd zijn en graag wat nieuwe erbij wilde hebben. Had Coby bij de actie van deze stichting, een wensdroom ingevuld. Deze wensdroom ging vandaag in vervulling!! Blij verrast met de mooie en vaak dure spelletjes, kunnen ze morgenavond daar volop van genieten. Met veel plezier werden de cadeautjes uitgepakt. Nu al blijde gezichten, en morgenavond extra gezellig om spelletjes te spelen. Tot slot, heeft Coby de dames bedankt.

Stichting Wensdroom Moerdijk, Dank jullie wel!! Namens alle vrijwilligers van Huis van de wijk Klundert.

Stichting Wensdroom Moerdijk

Generaal Allenweg 5 
4761 PW Zevenbergen

Tel. 0651586697

bottom of page