top of page

Paasactie Stichting Wensdroom

Wat is er leuker dan je medemens eens lekker in het zonnetje te willen zetten. Verschillende instanties, verzorgingshuizen, apotheken enz. werken mee aan onze paasactie om langdurig of chronisch zieke of eenzame mensen eens in het zonnetje te zetten. Op verschillende locaties in de Gemeente Moerdijk hebben we een wensboompje (paastakken) geplaatst.

Kent u iemand die u eens in het zonnetje zou willen zetten? Schroom dan niet om een wensformulier in te vullen en... deze in de daarvoor bestemde bus te doen.

De wensboompjes staan op de volgende locaties: - Huisartsenpraktijk Tholos Zevenbergen - Het Huisartsenteam ’t Park Zevenbergen - Huisartsenpraktijk Slort en Tan Zevenbergen - Benu Apotheek Centrum Zevenbergen - Benu Apotheek Kerkhofweg Zevenberen - Bibliotheek Zevenbergen - Gemeentehuis Zevenbergen - Arenbergschool Zevenbergen - Multifunctioneel Centrum De Standaert

Standaardbuiten Surplus: - Mauritshof Huis van de Wijk Klundert - St. Martinus Zevenbergschenhoek - 7 Schakels Zevenbergen - Fendertshof Fijnaarts - Steunpunt Willemstad - Het Ankeruil Moerdijk

Na Pasen worden de wensboompjes weer weggehaald. We hopen op heel veel wensaanvragen. ‘Like’ onze facebookpagina.

Het zou fijn zijn als u dit bericht deelt. Fijne Paasdagen !

Stichting Wensdroom Moerdijk

Generaal Allenweg 5 
4761 PW Zevenbergen

Tel. 0651586697

bottom of page