top of page

Mooie reis naar Londen

Yes, we hebben weer een mooie wens kunnen vervullen.

Max , met een visuele beperking, had de wens om een bezoek te brengen aan de Big Ben in Londen. Samen met zijn ouders ,zus en broertje vertrokken ze met de bus via Calais om daar met de boot de oversteek te maken. Op zijn 12 de verjaardag mocht hij de Big Ben in het echt aanschouwen.

Hieronder een verslag van Max zelf.

Hoi Stichting Wensdroom,

De reis was erg leuk.

Maandag zijn we met de bus naar Calais gereden en daar zijn we op de boot gevaren naar Engeland. Daar had ik voor het eerst om 21:45 de Big Ben heel dichtbij gezien. De Big Ben was eigenlijk best groot en was ook verlicht dat was wel mooi.

Dinsdag was ik jarig HOERA!!!!. Ik had ook een Sightseeing Tour gedaan met een open bus. Dat was heel cool. Ik heb toen heel veel gezien in Londen zoals de Tower bridge, de Londen Eye, The National Gallery en The Houses of Parlements met de Big ben. En nog veel meer. Zoals Madame Tussauds een boottocht over the Thames.

Woensdag hebben we de wisseling van de wacht gezien bij Buckingham Palace. Ik ben dan ook nog naar Covent Carden, Chinatown en hadden we geshopt. s 'Avonds ben ik in de Londen Eye geweest. Dat was cool.

En op donderdag moest ik weer terug, dat vond ik jammer, want het was leuk in Londen. Ik hoop de volgende keer weer te gaan. Ik heb veel gewandeld en veel gezien van Londen. Lekker gegeten ook.

Dankjewel dat jullie mijn wens hebt vervuld.

Groetjes

Max

Stichting Wensdroom Moerdijk

Generaal Allenweg 5 
4761 PW Zevenbergen

Tel. 0651586697

bottom of page