top of page

Stichting Wensdroom Moerdijk mocht deze keer voor Sinterklaas spelen

Op zondag 26 november werd er in Zevenbergschen Hoek door twee zwarte pieten een schitterende BABBOE bakfiets afgeleverd voor Liz. Liz heeft het Kabuki Syndroom waardoor zij verschillende beperkingen heeft.

Familie en vrienden werden in het geheim opgetrommeld om bij deze verrassing aanwezig te zijn .De ouders van Liz wistten tot op het moment van overhandiging niet wat er ging gebeuren .En wat was dit een bijzondere verrassing toen de twee zwarte pieten aan kwamen fietsen. Liz mocht samen met een nichtje een rondje mee in de bakfiets waar ze zichtbaar van genoot. Fotograaf Marcel Otterspeer heeft er een mooie fotoreportage van gemaakt .Onze stichting heeft weer een mooie wens kunnen vervullen en wij wensen Liz en haar papa en mama veel fietsplezier!!

Stichting Wensdroom Moerdijk

Generaal Allenweg 5 
4761 PW Zevenbergen

Tel. 0651586697

bottom of page