top of page

Samen maar Musical The Bodyguard

Hoe fijn is dat....wordt je verrast met een ticket voor een musicalvoorstelling van de Bodyguard. Deze mevrouw gaat samen met haar dochter, die speciaal voor haar uit Canada is gekomen, naar deze prachtige show. Stichting Ambulance verzorgt het vervoer. Wij wensen jullie een onvergetelijk moment!

Vandaag was het dan zover.Om 12.00 uur vanmiddag stond de wensambulance van Stichting Ambulance bij mevr. van Alphen voor de deur om haar en haar dochter naar de Musical The Bodyguard te brengen. Op de foto's is duidelijk te zien dat ze enorm hebben genoten. Zelfs Mark van Eeuwen nam de tijd om even een praatje te komen maken en met hun op de foto te gaan.

Stichting Wensdroom Moerdijk

Generaal Allenweg 5 
4761 PW Zevenbergen

Tel. 0651586697

bottom of page