top of page

Disneyland Parijs

Onlangs bereikte ons de vraag om een wens te vervullen. Jacqueline is ongeneeslijk ziek. Zij had de wens om samen met haar gezin naar Disneyland Parijs te kunnen.

Dankzij onze sponsoren hebben wij deze wens in vervulling kunnen laten gaan.

Hieronder leest u een verslag van haar echtgenoot van dit onvergetelijk weekend.

Beste Wensdromers,

Afgelopen vrijdag 23 oktober jl. was het dan zo ver, voor dag en dauw in de auto richting Disney. Rond de klok van 10.15 uur inchecken in het hotel waar we door alleraardigst personeel zelfs een gehandicaptenkamer kregen vanwege de rolstoel die we bij hadden.

Alles liep op rolletjes en nog voor het middaguur liepen we op het park en konden we ons vergapen aan een mooi aangekleed Disney in Halloween-style.

Jacqueline heeft werkelijk een geweldig weekend mogen beleven dankzij de reis die we van Stichting Wensdroom Moerdijk kregen aangeboden en langs deze weg willen we jullie hier nogmaals hartelijk voor bedanken. Mag ik hopen dat jullie met de stichting nog veel mensen gelukkig mogen maken, bij ons is dat zeker gelukt.

Onze speciale dank gaat uit naar Josephine Collijn uit Klundert die een en ander geïnitieerd heeft, dikke kus voor Josephine.

Dank beste Wensdromers en keep up the good work.

Jurgen Heuts Zevenbergen

Stichting Wensdroom Moerdijk

Generaal Allenweg 5 
4761 PW Zevenbergen

Tel. 0651586697

bottom of page